NARAYANA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ

Lia-Csin: Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz.................Arisztotelész: Úgy gondolkodj, mint a bölcs, de úgy beszélj, mint az egyszerű emberek.............Alkman: Tapasztalat a bölcsesség kezdete.

 

                             

                    EGÉSZSÉGÜGYI MODUL
távoktatásban


ÁEEK vizsgára felkészítő tanfolyam


Természetgyógyászati tevékenység folytatásához szakmai vizsga szükséges.
A szakmai vizsgára bocsátásnak feltétele az Egészségügyi alapismeretek modulvizsga, valamint a Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga letétele. A természetgyógyászati modulvizsgára jelentkezésnek feltétele egy ötnapos életmódtábor teljesítése is.
Oktatási intézményünk az ÁEEK és a területileg illetékes Munkaügyi Központ engedélyével végzi a hallgatók felkészítését.


Feltételek: érettségi

Képzési díj: 50.000,- FtKépzés módja: távoktatás

Házi vizsgák helyszíne: Kiskunmajsa

Távoktatási program előnyei:

- Lakhely függetlenség: bárhol él, ugyanolyan lehetőséggel tanulhat.
- Időbeli függetlenség:
- Önállóan, egyéni tempójában készülhet és segítséget kap, ha elakad.
- Nincs meghatározva, hogy mikor kell tanulni szabadon gazdálkodhat az idejével
- Interaktív kommunikáció lehetősége.

- Egységes tananyag, előre meghatározott követelményrendszer

Ajánlott irodalom:
Egészségügyi alapismeretek a természetgyógyászati szakképzéshez - Szerk.: Marosán Miklósné - Bp.: ETI, 2007.
Feladatgyűjtemény természetgyógyászok számára I/3. - Szerk.: Tóthné Kis Viola - Bp.: ETI, 1998.
Donáth: Anatómia atlasz Akadémiai kiadó 2004.
Kara Hedvig: Egészségügyi alapismeretek a természetgyógyászati szakképzéshez
Tóthné Kiss Viola: Feladatgyűjtemény természetgyógyászok számára


A modulvizsgákra történő jelentkezés módja: Vizsgáztatási joggal Magyarországon - minőségbiztosítási okokból - kizárólag az ÁEEK rendelkezik. A vizsgára jelentkezni csak az arra feljogosított oktatási intézmény által kiállított, a tanfolyam eredményes elvégzését igazoló irattal lehet. Ennek feltétele, hogy 3 házi vizsgán eredményesen meg kell felelni, melynek eredményei az igazoláson feltüntetésre kerül.A vizsga egy 100 pont értékű feladatlap kitöltéséből áll. Megfelelt, ha legalább 70 + 1 pontra teljesíti azt, és emellett a feladatban szereplő KIZÁRÓ KÉRDÉSEK 51 %-át is jól oldotta meg. A kizáró kérdések 51% alatti teljesítése esetén az írásbeli vizsga elégtelen. A vizsga ismételhető, újbóli jelentkezéssel és a vizsgadíj ismételt befizetésével. A sikeres modulvizsgáról “Igazolványt” kap a vizsgázó.

A Természetgyógyászati vizsgaszabályzat értelmében:
„Az egészségügyi modulvizsga alól automatikusan felmentés jár abban az esetben, ha a vizsgára jelentkező államilag elismert egészségügyi szakképesítéssel rendelkezik és az Egészségügyi Engedélyezési Közigazgatási Hivatal Alapnyilvántartásában (ANYI) szerepel."

A meglévő egészségügyi végzettséget igazoló bizonyítvány/oklevél birtokában nem kell külön kérvényt beadni!
A szakmai vizsgára történő jelentkezéskor az egészségügyi bizonyítvány/oklevél igazolja az egészségügyi végzettséget!


Érdeklődni lehet: Kiss Csaba 20/357-59-57; narayanaiskola@gmail.com

 

Tájékoztató a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről szóló 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerinti természetgyógyászati vizsgákra történő jelentkezésről 1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi modul Jelentkezés Kizárólag a kitöltött és aláírt Jelentkezési lap (letölthető: www.enkk.hu), az „Egészségügyi alapismeretek tanfolyam elvégzéséről szóló igazolás” Adatlap eredeti példánya, középiskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolata, és a vizsgadíj átutalásáról szóló igazolás postai úton (1444 Budapest, Pf. 270) való beküldésével, illetve személyesen (1085 Budapest, Horánszky utca 15.) történhet. 1. Jelentkezési lap (valamennyi releváns rovatra vonatkozó, olvasható /elsősorban gépi/ kitöltéssel és aláírással). Szak megnevezése rovatban kérjük feltüntetni: „EÜ modul” 2. Adatlap eredeti példánya (Egészségügyi alapismeretek tanfolyam elvégzéséről szóló igazolás) 3. Az előírt középiskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolata (külföldi bizonyítvány esetén honosítási dokumentum, és annak Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda általi hiteles fordítása is). 4. A vizsgadíj átutalásáról szóló igazolás. A jelentkezési lapon az E-mail cím olvasható megadása (elektronikus úton történő értesítés miatt) feltétlenül szükséges. Kizárólag a jelentkezési határidőn belül hiánytalanul beérkezett jelentkezési dokumentációt áll módunkban befogadni. Vizsgadíj befizetése a jelentkezési határidő előtt történik banki átutalással. Kedvezményezett neve: Állami Egészségügyi Ellátó Központ Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság (ÁEEK EFF) Bankszámlaszáma: Magyar Államkincstár 10032000-01490576-00000000 Belföldi/Külföldi utalás esetén a pontos összeget kérjük befizetni. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: vizsgázó neve, EÜM/hónap Vizsgadíjról szóló számla kiállítására és átadására, a vizsgadíj megfizetését követően kerül sor. A vizsgadíj 2018. évben 24.500.- Ft A befizetett vizsgadíjat (amennyiben a vizsgázó a vizsgán nem jelenik meg) intézményünknek nem áll módjában visszatéríteni. A vizsgaszervező elektronikus úton tájékoztatja a vizsgázót a vizsga menetéről (helyszín, időpont, tudnivalók). A modulvizsga alkalmával (annak megkezdése feltételeként) a vizsgázónak be kell mutatnia:  személyi igazolványát  eredeti középiskolai bizonyítványát Intézményünk a modulvizsga eredményéről postai úton küld értesítést. Szakfelelős: Tegez Ferencné E-mail: tgymodulvizsga@aeek.hu; tegez.ingeborg@aeek.hu; Telefon: 06-1/919-0343/189 mellék

 Általános információk A jelentkezési határidőn túl beérkezett jelentkezési dokumentációt a következő vizsgára történő jelentkezésként kezeli intézményünk. Az Egészségügyi és az Általános természetgyógyászati ismeretek modulvizsgákra külön-külön kell a jelentkezési dokumentációt beadni. A vizsgázó, amennyiben az adott hónapban mindkét modulból kíván vizsgát tenni, a jelentkezési lapokon ezt tüntesse fel. Jelentkezési határidő Írásbeli vizsga időpontja

jelentkezés                        vizsga időpont

2017. november 15.         2018. február 13-14.

2018. január 15.              2018. április 4-5.

2018. március 15.            2018. június 6-7.

2018. június 15.              2018. szeptember 12-13.

2018. augusztus 15.        2018. november 13-14.

Szakmai vizsgát tenni kizárólag sikeres Egészségügyi és Általános természetgyógyászati ismeretek modulvizsgákat követően lehetséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetgyógyászat,gyógyítás,tanfolyam,oktatás,képzés,Kecskemét,Szeged,Kiskunmajsa,Dél-Magyarország,Budapest,Jászberény,masszázsoktatás,természetgyógyász iskola,eü modul,tgy modul,amm,reflexológia,csontkovácsolás,thai,shiatsu,,csikung,qigong,hangterápia tibeti zengőtálakkal,babamasszázs,energiagyógyászat.thai masszázs oktatás,shiatsu masszázs oktatás,thai baba masszázs oktatás,masszőr képzés,dél-alföldön,természetgyógyász képzés ,reflexológus képzés,alternatív mozgás-masszázs terapeuta képzés, természetgyógyász tábor,kineziológiai tábor,kinezilógiai képzés,prana,prana nadi,reiki,aktív szellemgyógyászat,méregtelenítés,tértisztítás,elsavasodás,homeopátia,gyógynövények,

jóga,intimtorna,taichi,harmónia,szeretet,angyalok,arkangyalok,önmegvalósítás,öngyógyítás

thai masszázs tanfolyam,shiatsu masszázs tanfolyam,thai baba-gyermek masszázs tanfolyam,thai lábmasszázs tanfolyam ,csontkovácsolás tanfolyam,talpmasszázs tanfolyam,csikung tanfolyam,segítségnyújtás,gerincgyógyászat,mozgásszervi ,manuálterápia,népi csontkovácsolás,kiropraktika,energiagyógyászat,deeksha,rafael,uriel,mihály,gabriel,angyalok

 természtgyógyászati megoldólapok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 51
Heti: 254
Havi: 1 009
Össz.: 311 867

Látogatottság növelés
Oldal: Egészségügyi modul
NARAYANA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ - © 2008 - 2018 - termeszetgyogyasziskola.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csontkovács szakma képzés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »